Ring os op for et uforpligtende tilbud på.

26 34 34 35​

Din lokale skoventreprernør​

​Skovservice i alle størrelser

​​Mange års erfaring

Græsslåning for private og erhverv

Hos Kings Træer tilbyder vi græsslåning for kvalitetsbevidste private og erhverv, der hellere vil bruge tiden på noget andet. Vi arbejder i Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup. Bor du i Odense eller i andre byer, kører vi på hele Fyn. Vi er et professionelt firma, der har mange års erfaring inden for haveservice af både store og små arealer. Vil du hellere have en kompetent havespecialist til at slå græs for dig, er vi den rette til opgaven.

Græsslåning skal udføres hyppigt, når foråret kommer. Når solen skinner, og der falder regn, gror græsset hurtigere, og der opstås et stigende behov for at slå det, så det ikke bliver for højt. Her skal det typisk gøres en gang om ugen, hvilket vi kan hjælpe dig med.

Hyppig græsslåning giver en flottere plæne

En have eller et grønt område ser bare pænere ud, når græsset er nyslået. Er det blevet for langt, er det svært at slå, og det tager meget længere tid. 

Vi tilbyder at varetage din græsslåning - uanset om det er en stor eller lille græsplæne. Vil du hellere bruge tiden på det, der giver dig værdi, så lad os om det.​

​Vi har selv græsslåmaskiner til formålet, og vi er effektive og hurtige uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så bestil trygt græsslåning hos os.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Er du interesseret i en fast løsning, hvor vi eksempelvis kommer en gang om ugen, kan vi skræddersy det, så det passer til dig. Vi er til for at imødekomme dine ønsker og lette hverdagen for dig med græsslåning i høj kvalitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 26 34 34 35 eller skriv til os på kontakt@kingstraer.dk.

​Ring for gratis vurdering - på telefonnummer

26 3​4 34 35

Kings træer  |   Tlf.: 26 34 34 35    |   Mail: kontakt@kingstraeer.dk 

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål eller andet.