Græsslåning for private og erhverv​

Hos Kings Træer tilbyder vi græsslåning for kvalitetsbevidste private og erhverv, der hellere vil bruge tiden på noget andet. Vi arbejder i Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup. Bor du i Odense eller i andre byer, kører vi på hele Fyn. Vi er et professionelt firma, der har mange års erfaring inden for haveservice af både store og små arealer. Vil du hellere have en kompetent havespecialist til at slå græs for dig, er vi den rette til opgaven.

Græsslåning skal udføres hyppigt, når foråret kommer. Når solen skinner, og der falder regn, gror græsset hurtigere, og der opstås et stigende behov for at slå det, så det ikke bliver for højt. Her skal det typisk gøres en gang om ugen, hvilket vi kan hjælpe dig med.

Hyppig græsslåning giver en flottere plæne

En have eller et grønt område ser bare pænere ud, når græsset er nyslået. Er det blevet for langt, er det svært at slå, og det tager meget længere tid. Vi tilbyder at varetage din græsslåning - uanset om det er en stor eller lille græsplæne. Vil du hellere bruge tiden på det, der giver dig værdi, så lad os om det.​ Vi har selv græsslåmaskiner til formålet, og vi er effektive og hurtige uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så bestil trygt græsslåning hos os.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Er du interesseret i en fast løsning, hvor vi eksempelvis kommer en gang om ugen, kan vi skræddersy det, så det passer til dig. Vi er til for at imødekomme dine ønsker og lette hverdagen for dig med græsslåning i høj kvalitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 2634 3435 eller skriv til os på kontakt@kingstraeer.dk.

​Din lokale skoventreprenør

Vi kører omkring Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup, og hjælper private og erhverv.

​Skovservice i alle størrelser

Hvad enten du har et større træ der skal fjernes, eller en busk der skal trimmes, så står vi klar.

​Rådgivende eksperter

Vi har erfaringen og ekspertisen til at løse din opgave. Kontakt os og indhent et tilbud.

Få et tilbud af din lokale skoventreprenør

Du er meget velkommen til at kontakte din lokale skoventreprenør, Kings Træer, hvis du har spørgsmål til vores arbejde, priser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på skovservice eller haveservice. Vi kommer naturligvis ud til en uforpligtende besigtigelse, før vi påtager os en opgave. ​ Du kan sende en e-mail til os på kontakt@kingstraeer.dk, eller du kan ringe til os på telefon 2634 3435 for at aftale nærmere.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt

Kings træer

Labøllevej 8, 5471 Søndersø

CVR: ​26545269

Telefon: 2634 3435

E-mail: kontakt@kingstraeer.dk

om kings træer

Med en​ uddannelse som topkapper i England og mere end 10 år i branchen er Ben King en erfaren og dygtig fagmand.​

De overordnede målsætninger for firmaet er at levere den bedst mulige service til den rigtige pris. I overensstemmelse med disse målsætninger har vi det bedst mulige udstyr til vores rådighed, så vi kan levere en effektiv og pålidelig service.