Hækklipning tilbydes i høj kvalitet​

Står du og mangler en kyndig fagspecialist til hækklipning i din private bolig eller i din virksomhed, er vi et professionelt firma, der har mange års erfaring med kompetent haveservice af forskellig karakter. Vi arbejder i Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup. Bror du i Odense eller et andet sted på Fyn kommer vi gerne ud! Vi har det rette udstyr til grundig hækklipning i høj kvalitet - uanset om det er tjørnehæk, ligusterhæk eller bøgehæk.

Har du en hæk, der er helt ustyrlig, og vokser den hurtigere, end du kan nå at følge med, tager vi os gerne af opgaven. Vi tilbyder både hækklipning og kørsel af grene, der skal på forbrændingen, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

Bestil hækklipning til konkurrencedygtige priser

Hos os er der ikke forskel på, om du har en stor eller lille hæk. Vi servicerer alle med professionel hækklipning, som sætter pris på kvalitet og en god service.​ Vi er der for at hjælpe dig med dine behov, så du selv kan bruge tiden på noget andet, der giver dig værdi. Skal vi indgå en fast aftale med dig om at klippe din hæk, kan vi strikke en løsning sammen til dig, som passer til dine behov. Vi kommer så ofte, du ønsker det - og naturligvis oftest i sommerhalvåret, hvor der er mest brug for det. Vi tilbyder gode priser, der er til at forholde sig til.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Da vi lever af tilfredse kunder, er kvalitet en mærkesag. Du kan derfor trygt bestille hækklipning hos os velvidende om, at det bliver udført perfekt. Få et uforpligtende tilbud på telefon 2634 3435 eller skriv til os på kontakt@kingstraeer.dk.

​Din lokale skoventreprenør

Vi kører omkring Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup, og hjælper private og erhverv.

​Skovservice i alle størrelser

Hvad enten du har et større træ der skal fjernes, eller en busk der skal trimmes, så står vi klar.

​Rådgivende eksperter

Vi har erfaringen og ekspertisen til at løse din opgave. Kontakt os og indhent et tilbud.

Få et tilbud af din lokale skoventreprenør

Du er meget velkommen til at kontakte din lokale skoventreprenør, Kings Træer, hvis du har spørgsmål til vores arbejde, priser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på skovservice eller haveservice. Vi kommer naturligvis ud til en uforpligtende besigtigelse, før vi påtager os en opgave. ​ Du kan sende en e-mail til os på kontakt@kingstraeer.dk, eller du kan ringe til os på telefon 2634 3435 for at aftale nærmere.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt

Kings træer

Labøllevej 8, 5471 Søndersø

CVR: ​26545269

Telefon: 2634 3435

E-mail: kontakt@kingstraeer.dk

om kings træer

Med en​ uddannelse som topkapper i England og mere end 10 år i branchen er Ben King en erfaren og dygtig fagmand.​

De overordnede målsætninger for firmaet er at levere den bedst mulige service til den rigtige pris. I overensstemmelse med disse målsætninger har vi det bedst mulige udstyr til vores rådighed, så vi kan levere en effektiv og pålidelig service.