Ring os op for et uforpligtende tilbud på.

26 34 34 35​

Din lokale skoventreprernør​

​Skovservice i alle størrelser

​​Mange års erfaring

Hækklipning tilbydes i høj kvalitet

Står du og mangler en kyndig fagspecialist til hækklipning i din private bolig eller i din virksomhed, er vi et professionelt firma, der har mange års erfaring med kompetent haveservice af forskellig karakter. 

Vi arbejder i Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup. Bror du i Odense eller et andet sted på Fyn kommer vi gerne ud! Vi har det rette udstyr til grundig hækklipning i høj kvalitet - uanset om det er tjørnehæk, ligusterhæk eller bøgehæk.

Har du en hæk, der er helt ustyrlig, og vokser den hurtigere, end du kan nå at følge med, tager vi os gerne af opgaven. Vi tilbyder både hækklipning og kørsel af grene, der skal på forbrændingen, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

Bestil hækklipning til konkurrencedygtige priser

Hos os er der ikke forskel på, om du har en stor eller lille hæk. Vi servicerer alle med professionel hækklipning, som sætter pris på kvalitet og en god service.​

Vi er der for at hjælpe dig med dine behov, så du selv kan bruge tiden på noget andet, der giver dig værdi.

Skal vi indgå en fast aftale med dig om at klippe din hæk, kan vi strikke en løsning sammen til dig, som passer til dine behov. Vi kommer så ofte, du ønsker det - og naturligvis oftest i sommerhalvåret, hvor der er mest brug for det. Vi tilbyder gode priser, der er til at forholde sig til.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Da vi lever af tilfredse kunder, er kvalitet en mærkesag. Du kan derfor trygt bestille hækklipning hos os velvidende om, at det bliver udført perfekt. Få et uforpligtende tilbud på telefon 26 34 34 35 eller skriv til os på kontakt@kingstraer.dk.​

​Ring for gratis vurdering - på telefonnummer

26 3​4 34 35

Kings træer  |   Tlf.: 26 34 34 35    |   Mail: kontakt@kingstraeer.dk 

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål eller andet.