Haveservice med mange års erfaring​

Hos Kings Træer tilbyder vi professionel haveservice og havearbejde til private og erhverv på hele Fyn. Dog arbejder vi primært i Fredericia, Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup. Vi kører også ud til Odense, Middelfart og resten af Fyn. Vi har mange års erfaring i branchen og har serviceret mange kunder med forskelligartede opgaver, herunder hjemmeservice. Vi udfører alt i have og anlæg samt såning af ny græsplæne, hvis dette er behovet.

Har du brug for en kyndig fagspecialist til havearbejde i din private have eller for din virksomhed, er vi parate til at løfte opgaven.

Hos Kings Træer tilbyder vi blandt andet hjælp indenfor:

Professionel haveservice udføres af erfarne fagfolk

Mangler du en troværdig fagmand til dit haveanlæg, der kan levere alle former for havearbejde i høj kvalitet, er vi hos Kings Træer et yderst seriøst og troværdigt firma, der tager sig godt af vores kunder og deres behov.

Vi kan skræddersy en løsning, som passer til dig, hvor vi med jævne mellemrum kommer og yder service på din have, anlæg og grønne områder​. Vi kan tilbyde mange ydelser, heriblandt havearbejde og havehjælp i form af en havemand, der kan hjælpe dig med diverse udendørsopgaver.

Hvad koster havearbejde?

Ønsker du at få en pris på havearbejde, er du meget velkommen til at kontakte os. Prisen afhænger nemlig af opgavetype samt opgavens omfang. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig og udarbejde et godt tilbud, så kontakt os endelig for yderligere information omkring prisen på havearbejde.

Kontakt os for en pris og et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til haveservice, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

​Du kan kontakte os på telefon 2634 3435 eller skrive til os på kontakt@kingstraeer.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

​Din lokale skoventreprenør

Vi kører omkring Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup, og hjælper private og erhverv.

​Skovservice i alle størrelser

Hvad enten du har et større træ der skal fjernes, eller en busk der skal trimmes, så står vi klar.

​Rådgivende eksperter

Vi har erfaringen og ekspertisen til at løse din opgave. Kontakt os og indhent et tilbud.

Få et tilbud af din lokale skoventreprenør

Du er meget velkommen til at kontakte din lokale skoventreprenør, Kings Træer, hvis du har spørgsmål til vores arbejde, priser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på skovservice eller haveservice. Vi kommer naturligvis ud til en uforpligtende besigtigelse, før vi påtager os en opgave. ​ Du kan sende en e-mail til os på kontakt@kingstraeer.dk, eller du kan ringe til os på telefon 2634 3435 for at aftale nærmere.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt

Kings træer

Labøllevej 8, 5471 Søndersø

CVR: ​26545269

Telefon: 2634 3435

E-mail: kontakt@kingstraeer.dk

om kings træer

Med en​ uddannelse som topkapper i England og mere end 10 år i branchen er Ben King en erfaren og dygtig fagmand.​

De overordnede målsætninger for firmaet er at levere den bedst mulige service til den rigtige pris. I overensstemmelse med disse målsætninger har vi det bedst mulige udstyr til vores rådighed, så vi kan levere en effektiv og pålidelig service.