​Stubfræsning og rodfræsning af træer og buske

Hos Kings Træer udfører vi stubfræsning og rodfræsning for private og erhverv. Vi arbejder primært for kunder i og omkring Fredericia, Søndersø, Brenderup, Otterup og Bogense. Dog kører vi gerne ud til kunder i Odense, Middelfart og resten af Fyn.

Stubfræsning og rodfræsning kan ske i forbindelse med træfældning, men det kan også være en ældre stub eller nogle gamle rødder, der skal fjernes. Vi tilbyder endvidere stubfræsning af bambus, buske og hække, som skal fjernes.​

Vi har professionelle maskiner til stubfræsning

​Vi har to typer af stubfræsningsmaskiner. Vi har en stubfræsningsmaskine, der er 75 centimeter bred, som vi benytter til små opgaver, og vi har en større maskine på 89 centimeter, som er velegnet til de noget større opgaver.

Vi har stor erfaring med komplicerede opgaver, og vi har naturligvis fokus på sikkerheden med vores sikkerhedsudstyr. Dertil kommer, at vi har professionelt udstyr til stubfræsningsopgaver. Vi rydder naturligvis pænt op efter os selv, når vi er færdige. Der er ingen opgave, som er for små eller for store til os.

Vi kommer altid ud for at besigtige opgaven, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud på stubfræsning. Dermed kan vi også råde og vejlede om, hvad der vil være bedst i forhold til den aktuelle opgave.

Hvad koster stubfræsning?

Vores priser på stubfræsning afhænger af opgavens omfang og type. Kontakt Kings Træer for at få en præcis pris på din konkrete opgave. Fortæl om dit projekt, og vi vil derudfra udarbejde et tilbud på din opgave.

Kontakt os for at høre mere om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på stubfræsning og rodfræsning, eller hvis du har spørgsmål til vores arbejde.

Du kan ringe på telefon 2634 3435, hvis du for eksempel ønsker at aftale en uforpligtende besigtigelse, eller du kan sende en e-mail til os på kontakt@kingstraeer.dk.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

​Din lokale skoventreprenør

Vi kører omkring Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup, og hjælper private og erhverv.

​Skovservice i alle størrelser

Hvad enten du har et større træ der skal fjernes, eller en busk der skal trimmes, så står vi klar.

​Rådgivende eksperter

Vi har erfaringen og ekspertisen til at løse din opgave. Kontakt os og indhent et tilbud.

Få et tilbud af din lokale skoventreprenør

Du er meget velkommen til at kontakte din lokale skoventreprenør, Kings Træer, hvis du har spørgsmål til vores arbejde, priser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på skovservice eller haveservice. Vi kommer naturligvis ud til en uforpligtende besigtigelse, før vi påtager os en opgave. ​ Du kan sende en e-mail til os på kontakt@kingstraeer.dk, eller du kan ringe til os på telefon 2634 3435 for at aftale nærmere.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt

Kings træer

Labøllevej 8, 5471 Søndersø

CVR: ​26545269

Telefon: 2634 3435

E-mail: kontakt@kingstraeer.dk

om kings træer

Med en​ uddannelse som topkapper i England og mere end 10 år i branchen er Ben King en erfaren og dygtig fagmand.​

De overordnede målsætninger for firmaet er at levere den bedst mulige service til den rigtige pris. I overensstemmelse med disse målsætninger har vi det bedst mulige udstyr til vores rådighed, så vi kan levere en effektiv og pålidelig service.