Ring os op for et uforpligtende tilbud på.

26 34 34 35​

Din lokale skoventreprernør​

​Skovservice i alle størrelser

​​Mange års erfaring

Stubfræsning og rodfræsning af træer og buske

​Hos Kings Træer udfører vi stubfræsning og rodfræsning for private og erhverv. Vi arbejder primært på kunder i og omkring Søndersø, Brenderup, Otterup og Bogense. Dog kører vi gerne ud til Odense eller resten Fyn.

Stubfræsning og rodfræsning kan ske i forbindelse med træfældning, men det kan også være en ældre stub eller nogle gamle rødder, som skal fjernes. Vi tilbyder endvidere stubfræsning af bambus, buske og hække, som skal fjernes.

Vi har professionelle maskiner til stubfræsning

​Vi har to typer af stubfræsningsmaskiner. Vi har en stubfræsningsmaskine, der er 75 centimeter bred, som vi benytter til små opgaver, og vi har en større maskine på 89 centimeter, som er velegnet til de noget større opgaver.

Vi har stor erfaring med komplicerede opgaver, og vi har naturligvis fokus på sikkerheden. Dertil kommer, at vi har professionelt udstyr til stubfræsningsopgaver. Vi rydder endvidere pænt op, når vi er færdige. Der er ingen opgaver, som er for små eller for store til os.

Vi kommer altid ud for at besigtige opgaven, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud på stubfræsning. Dermed kan vi også råde og vejlede om, hvad der vil være bedst i forhold til den aktuelle opgave.

Kontakt os for at høre mere om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på stubfræsning og rodfræsning, eller hvis du har spørgsmål til vores arbejde.

Du kan ringe på telefon 26 34 34 35, hvis du for eksempel ønsker at aftale en uforpligtende besigtigelse, eller du kan sende en e-mail til os på kontakt@kingstraaer.dk.​

​Ring for gratis vurdering - på telefonnummer

26 3​4 34 35

Kings træer  |   Tlf.: 26 34 34 35    |   Mail: kontakt@kingstraeer.dk 

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål eller andet.