Ring os op for et uforpligtende tilbud på.

26 34 34 35​

Din lokale skoventreprernør​

​Skovservice i alle størrelser

​​Mange års erfaring

Topkapning udføres med stor sikkerhed

​Hos Kings Træer tilbyder vi effektiv topkapning af træer med stor sikkerhed. Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup. Vi arbejder også i Odense og resten af Fyn.

Topkapning bliver også brugt ved fældning af vanskelige træer, hvor der er behov for at beskære det delvist. Vi har i det hele taget stor erfaring med komplicerede opgaver, og vi har altid fokus på sikkerhed i forhold til både mennesker og bygninger. Derudover har vi det rette udstyr.

Vi tilbyder topkapning til både private og virksomheder, som har brug for vores unikke ekspertise. Vi udfører opgaven med omhu og præcision, således at du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

Bestil topkapning af professionelle fagfolk

Da vi har mange års erfaring i branchen, ved vi, hvordan og hvorledes vi helt nøjagtigt skal bære os ad i forhold til topkapning. 

Det er en opgave, der skal eksekveres på med viden og indsigt, da det kan gå galt med umedgørlige træer. Derfor dækker vi godt af med respekt for det omkringliggende miljø og din ejendom.

Har du eksempelvis et stort træ, der er placeret nær et hus eller en bygning og er til gene eller fare, kan det give rigtig god mening at få det beskåret. Ved topkapning er det muligt at sikre, at træet ikke udøver skade på mennesker eller bygninger.

Ring til os for en gratis vurdering

Ønsker du at få en gratis vurdering af, hvad en topkapning koster? Så kontakt os for at høre mere om priser, samt hvad vi kan gøre for dig. Ring på telefon 26 34 34 35 eller skriv til os på kontakt@kingstraer.dk.​

​Ring for gratis vurdering - på telefonnummer

26 3​4 34 35

Kings træer  |   Tlf.: 26 34 34 35    |   Mail: kontakt@kingstraeer.dk 

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål eller andet.