​Topkapning udføres med stor sikkerhed

​Hos Kings Træer tilbyder vi effektiv topkapning af træer med stor sikkerhed. Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup. Vi arbejder også i Odense og resten af Fyn.

Topkapning bliver også brugt ved fældning af vanskelige træer, hvor der er behov for at beskære det delvist. Vi har i det hele taget stor erfaring med komplicerede opgaver, og vi har altid fokus på sikkerhed i forhold til både mennesker og bygninger. Derudover har vi det rette udstyr.

Vi tilbyder topkapning til både private og virksomheder, som har brug for vores unikke ekspertise. Vi udfører opgaven med omhu og præcision, således at du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

Bestil topkapning af professionelle fagfolk

Da vi har mange års erfaring i branchen, ved vi, hvordan og hvorledes vi helt nøjagtigt skal bære os ad i forhold til topkapning. Det er en opgave, der skal eksekveres på med viden og indsigt, da det kan gå galt med umedgørlige træer. Derfor dækker vi godt af med respekt for det omkringliggende miljø og din ejendom.

Har du eksempelvis et stort træ, der er placeret nær et hus eller en bygning og er til gene eller fare, kan det give rigtig god mening at få det beskåret. Ved topkapning er det muligt at sikre, at træet ikke udøver skade på mennesker eller bygninger.

Ring til os for en gratis vurdering

Ønsker du at få en gratis vurdering af, hvad en topkapning koster? Så kontakt os for at høre mere om priser, samt hvad vi kan gøre for dig. Ring på telefon 2634 3435 eller skriv til os på kontakt@kingstraeer.dk.

​Din lokale skoventreprenør

Vi kører omkring Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup, og hjælper private og erhverv.

​Skovservice i alle størrelser

Hvad enten du har et større træ der skal fjernes, eller en busk der skal trimmes, så står vi klar.

​Rådgivende eksperter

Vi har erfaringen og ekspertisen til at løse din opgave. Kontakt os og indhent et tilbud.

Få et tilbud af din lokale skoventreprenør

Du er meget velkommen til at kontakte din lokale skoventreprenør, Kings Træer, hvis du har spørgsmål til vores arbejde, priser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på skovservice eller haveservice. Vi kommer naturligvis ud til en uforpligtende besigtigelse, før vi påtager os en opgave. ​ Du kan sende en e-mail til os på kontakt@kingstraeer.dk, eller du kan ringe til os på telefon 2634 3435 for at aftale nærmere.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt

Kings træer

Labøllevej 8, 5471 Søndersø

CVR: ​26545269

Telefon: 2634 3435

E-mail: kontakt@kingstraeer.dk

om kings træer

Med en​ uddannelse som topkapper i England og mere end 10 år i branchen er Ben King en erfaren og dygtig fagmand.​

De overordnede målsætninger for firmaet er at levere den bedst mulige service til den rigtige pris. I overensstemmelse med disse målsætninger har vi det bedst mulige udstyr til vores rådighed, så vi kan levere en effektiv og pålidelig service.