Ring os op for et uforpligtende tilbud på.

26 34 34 35​

Din lokale skoventreprernør​

​Skovservice i alle størrelser

​​Mange års erfaring

Træfældning og anden træpleje

​Hos Kings Træer tilbyder vi træfældning samt træpleje af alle slags træer. Vi arbejder primært omkring Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup. Vi kommer selvfølgelig også til Odense og resten af Fyn. Træfældning kan være af vanskelige træer, døde træer og træer, som står tæt på bygninger, men det kan naturligvis også være små og enkle opgaver.

Vi har stor erfaring og det rette udstyr til træfældning

​Vi han klare alt inden for træfældning og relaterede opgaver. Det kan være løbende træpleje såsom udtømning af grene og topkapning. Topkapning bliver også brugt ved fældning af vanskelige træer. Vi har i det hele taget stor erfaring med kompliceret opgaver, og vi har altid fokus på sikkerhed i forhold til både mennesker og bygninger. Derudover har vi det rette udstyr.

Vi påtager os med andre ord alle typer af træopgaver, og det kan være både store og små træfældningsopgaver. Og vi kommer altid ud for at se på opgaven, før vi giver et uforpligtende tilbud. Samtidig kan vi rådgive om, hvad der vil give det bedste resultat i forhold til arbejdet. Vi rydder altid pænt op, når vi er færdig med træfældning og andre opgaver.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på træpleje

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores forskellige ydelser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på træfældning eller topkapning.

Du kan ringe til os på telefon 26 34 34 35 for at aftale nærmere om en uforpligtende besigtigelse, eller du kan skrive til os på kontakt@kingstraaer.dk.​

​Ring for gratis vurdering - på telefonnummer

26 3​4 34 35

Kings træer  |   Tlf.: 26 34 34 35    |   Mail: kontakt@kingstraeer.dk 

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål eller andet.