Træfældning og anden træpleje​

​Hos Kings Træer tilbyder vi træfældning samt træpleje af alle slags træer. Vi arbejder primært omkring Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup. Vi kommer selvfølgelig også til Odense og resten af Fyn. Træfældning kan være af vanskelige træer, døde træer og træer, som står tæt på bygninger, men det kan naturligvis også være små og enkle opgaver.

Vi har stor erfaring og det rette udstyr til træfældning

​Vi kan klare alt inden for træfældning, træbeskæring og relaterede opgaver. Det kan være løbende træpleje såsom udtømning af grene og topkapning. Topkapning bliver også brugt ved fældning af vanskelige træer. Vi har i det hele taget stor erfaring med komplicerede opgaver, og vi har altid fokus på sikkerhed i forhold til både mennesker og bygninger, hvorfor vi altid anvender det bedste sikkerhedsudstyr.

Vi påtager os med andre ord alle typer af træopgaver, og det kan være både store og små træfældningsopgaver. Vi kommer altid ud for at se på opgaven, før vi giver dig et uforpligtende tilbud. Samtidig kan vi rådgive om, hvad der vil give det bedste resultat. Vi rydder altid pænt op efter os selv, når vi har afsluttet vores arbejde. 

Hvad koster træfældning?

​Ønsker du en pris på træfældning, eller en lignende opgave? Vores priser afhænger naturligvis af den givne opgave, hvorfor du er mere end velkommen til at kontakte os, og vi vil derudfra beregne den eksakte pris på din opgave. Prisen afhænger af omfang og opgavetype.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på træpleje

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores forskellige ydelser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på træfældning, topkapning, eller noget helt tredje. Du kan ringe til os på telefon 2634 3435 for at aftale nærmere om en uforpligtende besigtigelse, eller du kan skrive til os på kontakt@kingstraeer.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​Din lokale skoventreprenør

Vi kører omkring Søndersø, Otterup, Bogense og Brenderup, og hjælper private og erhverv.

​Skovservice i alle størrelser

Hvad enten du har et større træ der skal fjernes, eller en busk der skal trimmes, så står vi klar.

​Rådgivende eksperter

Vi har erfaringen og ekspertisen til at løse din opgave. Kontakt os og indhent et tilbud.

Få et tilbud af din lokale skoventreprenør

Du er meget velkommen til at kontakte din lokale skoventreprenør, Kings Træer, hvis du har spørgsmål til vores arbejde, priser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på skovservice eller haveservice. Vi kommer naturligvis ud til en uforpligtende besigtigelse, før vi påtager os en opgave. ​ Du kan sende en e-mail til os på kontakt@kingstraeer.dk, eller du kan ringe til os på telefon 2634 3435 for at aftale nærmere.​ Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktformular​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt

Kings træer

Labøllevej 8, 5471 Søndersø

CVR: ​26545269

Telefon: 2634 3435

E-mail: kontakt@kingstraeer.dk

om kings træer

Med en​ uddannelse som topkapper i England og mere end 10 år i branchen er Ben King en erfaren og dygtig fagmand.​

De overordnede målsætninger for firmaet er at levere den bedst mulige service til den rigtige pris. I overensstemmelse med disse målsætninger har vi det bedst mulige udstyr til vores rådighed, så vi kan levere en effektiv og pålidelig service.